Satori

Bij Satori Holland zijn we enorm gepassioneerd over exotische fruit- en groenten. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is sindsdien specialist in het importeren van wortelgewassen en limes uit met name Latijns Amerika en in toenemende mate uit andere continenten. Onze manier van werken is gebaseerd op eenvoud en eerlijkheid en op deze manier proberen wij een reële prijs te realiseren voor zowel onze teler als afnemer.

Sinds de oprichting werkt Satori direct samen met lokale telers uit haar importlanden. Over de hele wereld selecteren we alleen de beste telers en de beste velden voor de teelt van onze producten. Door het creëren van een goede relatie gebaseerd op vertrouwen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om een optimale beschikbaarheid en uitstekende kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Wij importeren onder het merk Santa Margarita, een merk dat in de Europese markt hoog staat aangeschreven. Onder deze naam verkopen wij wekelijks een breed scala aan exotische producten aan onze vaste klantenkring. Ons product is te vinden in meer dan 25 landen binnen Europa en daarbuiten. Santa Margarita vertegenwoordigt een eerlijk en kwalitatief hoog product, een standaard die gewaarborgd is en kruipt in ons DNA. Alle Santa Margarita producten komen ‘directly from the field’.

Samen met toegewijde telers, de intensieve selectie van haar producten en wekelijkse verse aankomsten; biedt Santa Margarita Europa het beste wat de wereld te bieden heeft in ons producten segment.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Satori heeft met name in de laatste jaren belangrijke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Als commercieel bedrijf dat wereldwijd zaken doet, zijn wij ons bewust van de maatschappelijke impact van onze activiteiten en willen we actief bijdragen aan een betere wereld.

Zo evalueren wij kritisch de milieuprestaties van nieuwe leveranciers voordat wij ons aan hen verbinden. Tijdens het uitvoeren van onze activiteiten, streven wij ernaar de belasting op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Voor producten die qua kwaliteit buiten de gewenste specificaties vallen voor de primaire afnemer, hebben wij voldoende afnemers zodat de producten toch optimaal gebruikt worden zonder ze te verspillen.

Onze filosofie is om een waardevolle schakel in de keten te zijn.
Onze werkwijze is gefundeerd op vertrouwen en jarenlange relaties met onze leveranciers waar wij zonder tussenkomst van derden direct van importeren.
Onze belofte is een eerlijk product van hoge kwaliteit.