Kwaliteit

Bij Satori Holland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de hoge kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen heeft Satori sinds de oprichting geïnvesteerd in (Global GAP) certificering, irrigatie, warehousing en kwaliteitsbeheersing ten behoeve van haar leveranciers.

Door uitstekende relaties met deze telers zijn wij in staat om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kan een flinke meerderheid van onze producten het hele jaar worden geleverd aan onze klanten. We bieden transparantie in de traceerbaarheid van al onze producten. Al onze producten kunnen worden getraceerd per veld en per teler.

Na aankomst van de goederen vinden er continue residu controles plaats om onze klanten een voedselveilig product te garanderen. In ons warehouse wordt de kwaliteit kritisch beoordeeld door onze keurmeesters. De keurmeesters hebben een hoge kennis van de producten en controleren op uitstraling, versheid, smaak en temperatuur. Naast de ingangscontrole vindt er ook uitgangscontrole plaats. Dit wil zeggen dat de producten nogmaals kritisch worden beoordeeld voordat deze verzendklaar worden gemaakt.

 

Certificeringen

IFS Broker Higher Level De eisen waaraan onze kwaliteitscontroles moeten voldoen zijn vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. Satori is IFS Broker higher level gecertificeerd. Het IFS Broker higher level certificaat is hieronder te downloaden.

 Skal Dankzij het in 2019 in ontvangst genomen Skal certificaat kan Satori nu ook biologische producten importeren, verpakken en verhandelen. Het certificaat is hieronder te downloaden.