Kwaliteit

Bij Satori Holland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de hoge kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen volgt Satori strikt de IFS richtlijnen. Naast het eigen kwaliteitsmanagementsysteem investeert Satori Holland in onder andere kwaliteitsbeheersing, irrigatie en opslag ten behoeve van, en in nauwe samenwerking met haar leveranciers.

Door uitstekende relaties met deze telers zijn wij in staat om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kan een flinke meerderheid van onze producten het hele jaar worden geleverd aan onze klanten. Daarbij bieden we transparantie in de traceerbaarheid van al onze producten. Zodoende kunnen deze producten eenvoudig worden herleid naar het desbetreffende veld en teler.

Satori Holland hecht niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van het product maar ook aan de kwaliteit van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zelf opgestelde handboek volgt hierin de regels conform ISO 26000. Zo is Satori Holland een erkend leerbedrijf en staan welzijn en veiligheid van haar werknemers voorop. Daarnaast doneert Satori Holland aan diverse verenigingen en stichtingen en is Satori Holland officieel erkend Business Buddie van Unicef.

Certificeringen

IFS Food Higher Level De eisen waaraan onze kwaliteitscontroles moeten voldoen zijn vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. Satori is IFS Food higher level gecertificeerd. Het IFS Food higher level certificaat is hieronder te downloaden.

IFS Broker Higher Level De eisen waaraan onze kwaliteitscontroles moeten voldoen zijn vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. Santa Margarita is IFS Broker higher level gecertificeerd. Het IFS Broker higher level certificaat is hieronder te downloaden.

Transparantie in de traceerbaarheid van al onze producten.
Satori Holland en Santa Margarita zijn GGN CoC gecertificeerd.