Leveranciers

Sinds het merk Santa Margarita in 1995 werd opgericht werkt Satori samen met lokale telers uit haar importlanden. Samen met onze telers delen wij dezelfde passie, het produceren van een eerlijk en hoog kwalitatief product onder het merk Santa Margarita.

Wereldwijd selecteren wij enkel de beste telers en de beste velden voor de teelt van onze producten. Door het creëren van een goede relatie gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid en het maken van goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om een optimale beschikbaarheid van de producten te kunnen waarborgen in combinatie met een hoge kwaliteit. Satori importeert direct aan de bron zonder tussenkomst van derden waardoor onze producten dus ‘Directly from the field’ komen.

‘Directly from the field’ heeft sinds het begin een speciale betekenis voor Satori. We bezoeken onze telers met regelmaat en zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen in hun omgeving. Satori zorgt voor een eerlijke prijsvorming en indien gewenst, investeringen, om onze telers verder te professionaliseren. Deze gemeenschappelijke ontwikkeling gaat Satori met haar leveranciers aan voor de lange termijn.

Satori streeft samen met de leveranciers naar perfectionering van het aanbod en uitbreiding van het assortiment. Naast Latijns Amerika importeren wij onze producten uit de U.S.A., Afrika en diverse landen in Azië. 

Leverancier worden?

Bent u zelf teler of exporteur en enthousiast om uw producten aan Satori te leveren, dan komen wij graag met u in contact.

Stuur ons een e-mail of bel met een van onze medewerkers.